Hotel de anvelope

Cand se schimba anvelopele de vara cu cele de iarna, iar cele de iarna cu cele de vara sunt destul de sensibile, mai ales pentru soferii care nu au unde sa isi depoziteze cauciucurile pe care nu le vor folosi decat dupa sase luni.
Economisiti timp si spatiu!
In oferta noastra gasiti depozitarea anvelopelor in extrasezon sau "Hotelul de anvelope".
Costurile sunt pentru depozitare si depind de dimensiunile anvelopelor. Depozitul este monitorizat, pazit, in interiorul acestuia pastrandu-se o temperatura optima pentru pastrarea in conditii normale a anvelopelor. De asemenea anvelopele vor fi asigurate in baza unui contract de depozitare.

Vanzari de anvelope

Va punem la dispozitie cea mai mare gama de anvelope de vara, iarna sau all seasons la cele mai mici preturi. Ne actualizam stocurile de pneuri frecvent colaborand cu majoritatea producatorilor din domeniu. Ne face placere sa va sfatuim in privinta cauciucurilor de care aveti nevoie, iar termenul de garantie pe care il oferim anvelopelor cumparate de la noi este de 36 de luni.

Indreptat jante aliaj

Exista doua feluri de indoituri ale jantelor: cele care lasa aerul sa scape din anvelopa si cele care sunt doar vizibile, dar nu influenteaza etansarea rotii pe cauciuc. In mod normal, indoiturile mai grave trebuie remediate cat mai curand posibil, ca sa putem merge cu masina, adica sa punem cauciucul si sa ramana umflat pe roata.
Pe de alta parte, indoiturile mai mici pot afecta gradul de siguranta al deplasarii, pot introduce trepidatii chiar la viteze nu foarte mari de deplasare. In concluzie, nu trebuie sa neglijati indoiturile care apar inerent in conditiile drumurilor din Romania. Personalul nostru are calificare si experienta in domeniu si beneficiaza de utilaje profesionale, oferindu-va siguranta si calitate.

Presiune azot

Presiunea anvelopelor joaca un rol foarte important in ceea ce priveste durata de viata a anvelopei, comportamentul in tipul rularii autovehiculului, precum si siguranta in rulare.
Pentru o presiune optima in pneuri va sfatuim sa folositi azotul in locul aerului comprimat. Va asiguram ca procedura de umplere cu azot a anevelopei este una foarte simpla : se ridica masina pe rampa si se scoate aerul din cauciucuri, iar apoi acestea sunt umplute cu azot. Dupa toate acestea, se verifica concentratia pana cand se ajunge la nivelul dorit. Avantaje:
  • Durabilitate mai mare pentru anvelope
  • Economie de combustibil
  • Creste siguranta

Incarcare cu freon

Pentru service-ul de incarcare freon auto folosim un aparat profesional care permite selectarea exacta a tipului de autoturism pe care se face operatiunea de verificare si incarcare freon auto, identificarea eventualelor pierderi, cantitatea de freon auto necesara functionarii corecte a instalatiei.
Uleiul recuperat este colectat intr-un recipient special, impreuna cu celelate impuritati.
 
 
Copyright 2024 © Vulcanizare-wheel.com